Snitta brödet några gånger och ställ in i ugnen. Låt svalna på ett galler helt innan du skär i brödet. Grädda tills brödet får en innetemp på 97C, ca 30 minuter
Det är svårt att hitta säga vilken typ av bröd som jag gillar bäst, för det finns så många olika sorter och i stort sätt alla bröd har en egenskap som jag tycker om
Färgstark bakbok fylld av läckra recept på allt från småkakor, mjuka kakor och tårtor till matbröd. Boken passar för såväl vana hemmabagare som nybörjare
Jag brukar baka brödet i en mindre långpanna, för att få brödet högre. rågsikt eller lantbrödsmjöl. Grädda brödet i 225 grader varm ugn i ca 15- 20 minuter
Vaniljbullar, solskensbullar, sockerbullar. Kärt barn har många namn, brukar man ju säga. Detta recept som ger de godaste bullarna med mycket vanilj- och kardemummasmak måste ni prova
Fräs löken glansig och lägg i färsen och fräS ihop. Rör ner majs och paprikan. Blanda ner kryddorna efter eget tycke och smak beroende på hur starkt ni vill ha det
Pizzadeg, klassisk. En klassisk och enkel pizzadeg som är svår att misslyckas med. Ett tips om man gör egen pizza hemma är att införskaffa en pizzasten till ugnen
Låt brödet ligga insvept i bakduk till dagen därpå innan du skär upp det i skivor. Använd en stektermometer för att vara säker på att brödet är klart, ca 98°C. Låt brödet ligga kvar i 5-10 min innan det stjälps upp ur formen