Het kycklinggryta med chorizo. Strimla kycklingen tunt och fräs i olja tillsammans med hackad gul lök. När kycklingen fått färg så tillsätts slantad chorizokorv, hälten av tomaterna (i halvor) och sambal oelek
På fisk, på kyckling, på oxkött och på griskött, alla lika goda. Nu har turen kommit till maten vi satte i oss på vår semester, och naturligtvis även dryckerna
Vi tog lite kyckling & grönsaker och blandade ihop med den goooda gula tomatsalsan från Santa Maria. Blanda ihop kyckling, paprika, tomat, majs, lite salt och peppar med tomatsalsan
Kyckling och kronärtskockshjärtan - vilken kombo. Om du vill äta vegetariskt - ta bort kycklingen och öka mängden kronärtskockshjärtan och champinjoner
I fredags när jag gjorde kycklingpaj hade jag ägg, fetaost, soltorkade tomater och smaksatt crème fraiche som behövde användas upp så då var det inte så svårt att välja smak på pajen
Skär kycklingen i lagom stora bitar lägg i pannan, salta och peppra. Låt kycklingen bli genomstekt. Servera kycklingröran på pastan och riv eventuellt lite mer pecorino ost över det hela
eller tills kycklingen är klar. Skär ett snitt i varje kycklingfilé och fyll den med 1-2 skivor mozzarella, soltorkade tomater och basilika. 4 kycklingbröstfiléer
Efter allt påtande i jorden kalasade vi på krämigaste kycklingratängen med smak av dragon. Stek kyckling (krydda med salt, peppar och dragon) och sedan bacon (låt det rinna av på ett papper)
a bestod av kyckling, fetaost och vipsgrädde, helt enligt reglerna för den här dieten. Till "kycklingröran" serverades det såklart massa sallad, tomat och gurka