Fördela hacket på korvstubbarna. Servera korven med pastan. ca 600 g falukorv. Skär korven i ca 3 cm breda bitar och ställ dem i tomatkrosset. ca 600 g falukorv
Nu tänkte jag bjuda på ett recept på en annorlunda korvstroganoff som är lite thaiinspinspirerad. Thaistroganoff (4 port) Ingredienser 4 port jasminris 400 g falukorv eller hot dogs1 paprika (röd eller grön) 0,5 gul lök 0,5 rödlök 1 röd chili 0,5-1 msk röd currypasta 1 burk kokosmjölk 1 dl majs Gör såhär Strimla korven och stek tillsammans med currypasta, lök som skurits i båtar och finstrimlad chili. 400 g falukorv
Dagens middag blev korvstronganoff, en jag tager vad jag haver variant. paprikapulverGör så härSkiva falukorven i strimlor och stek i stekpannan med en klick smör
Väldigt sällan pasta, inte för mycket korv heller, och gärna kött & potatis. Idag gjorde jag en djupdykning i kylskåpet på jobbet och det blev en mycket enkel men uppskattad korvpytt
Strimla falukorven och stek i smör tills den fått lite gyllene färg. ½ ring falukorv. Tillsätt grädde, ketchup, krossade tomater och sambal oelek, låt puttra ihop ett par minuter
Då jag inte är så förtjust i falukorv, fick det bli en stroganoff med kassler. I dag hade jag som plan att fortsätta berätta om min fantastiska helg, men det upptäckte jag tog för lång tid
Skär korven i ca 1/2 cm skivor. Smöra en ugnsfast form och varva korvskivorna med den hackade löken, häll slutligen över såsblandningen och gratinera mitt i ugnen i 200 grader i ca 25 minuter. 1 falukorv
Eftersom det är halloween åt jag till lunch gårdagens starka korvgryta som jag gjorde igår. Skiva och strimla korven i lagom stora strimlor och finhacka vitlöken
Okej, det är inte det mest revolutionerande världen har skådat - förmodligen finns det recept på makaroner och falukorv som är mer innovativa - men det är en god och het snabbis när den thaisugne latmasken står vid spisen
En god enkel korvstroganof-liknande gryta med massor av gott i. 800 g falukorv1 purjolökSmör och olja2 vitlöksklyftor2 kvisttomater1,5 tsk sambal oelek2 hönsbuljongtärningar3,5 dl grädde½ dl tomatpuré2 msk paprikapulver2 msk mango chutneySalt och peppar3 dl creme fraicheSkär falukorven i små smala strimlor. 800 g falukorv
Den här vilda falukorvsgrytan testade vi för någon dag sen och vi blev väldigt positivt överraskade då grytan fick en väldigt fyllig och god smak som passar perfekt på hösten
Fräs falukorv, morötter, lök och curryn tills det fått fin färg. ca 4 pers300-400 g falukorv, strimlad2 morötter, riven1 gul lök, hackadcurry1 dl majs1 pkt matgrädde1 msk kycklingfond1 burk krossade tomatersalt och pepparHetta upp matfett i en stekpanna. 300-400 g falukorv, strimlad