Marockansk auberginesallad med gröna bönor och apelsindressing 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Auberginesallad. Koka gryn enligt anvisning på förpackningen och skölj det sedan kallt MatHem
Gratinerad aubergine Så här gör du Dela auberginen på längden. Pensla snittytan med olivolja mittkok.expressen.se
Gratinerade auberginer Ibland kan det vara gott att äta vegetariskt, vi försöker äta det en gång per vecka men oftast blir det soppa eftersom det är något jag kan En blogg om LCHF/KETO och träning
Kantarellfylld aubergine En vegetarisk rätt så här i svamptider. Servera med en sallad på kamutvete och guacamole med yoghurt. Ingredienser till 2 portioner Farmors mat
Vegetarisk lasagne med spenat och fetaost Tomatsås. Hacka lök och vitlök och fräsi lite olja utan att det tar färg. Tillsätt tomater, buljongtärning och oregano Matklubben.nu
Spenat- och fetagratäng & gratinerat svamppotatismos – vegetarisk festmat Spenat och svamp är två pålitliga smakkompisar. Om man stoppar spenaten i en gratäng och svampen i potatismoset, då får man en mustig och fyllig kombination Vin mat & Alsace