Asiatisk

Asiatisk

Kantarell ”toast” med japansk wagyubiff

Kantarell ”toast” med japansk wagyubiff

500 g kantareller 4 skiva bröd (brioche) 10 knipplökar 2 msk risvinäger 4 skiva wagyubiff, tunna (eller annan bra biff) 2 msk tapiokapärlor 1 dl soja (ljus) crema di balsamico
Laxfilé i bit med asiatiska smaker

Laxfilé i bit med asiatiska smaker

Jag lagade lax i bit och toppade den med en sås med asiatiska smaker. Till laxen serverades ugnsrostade rotsaker, en sallad och resten av såsen
Asiatisk kycklingfärsgryta med shiratakinudlar och lime

Asiatisk kycklingfärsgryta med shiratakinudlar och lime

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Kycklingfärsgryta 0,5 st purjolök(ar) 1 msk färsk ingefära 1 klyfta(or) vitlök 0,5 st röd chili 0,5 msk rapsolja 300 gram kycklingfärs 1 msk fish sauce 1 msk japansk soja 250 ml kokosgrädde 65 gram färsk bladspenat 0,5 st lime 1 krm salt 1 krm svartpeppar Tillbehör 200 gram shiratakinudlar 0,5 st lime Köp receptet Näringsvärde Kcal
Kyckling i röd curry med shiratakinudlar

Kyckling i röd curry med shiratakinudlar

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 600 gram kycklingfilé(er) 2 klyfta(or) vitlök 1 st gul lök(ar) 1 st orange paprika(or) 1,5 msk röd curry 1 salt 4 dl kokosmjölk 400 gram shiratakinudlar 0,5 kruka(or) koriander Köp receptet Näringsvärde Kcal