Detta serverade jag familjen ikväll. En enkel och god rätt som inte behöver krånglas till. Milda och krämiga smaker med mycket näring för kroppen, precis som en middag ska vara
Ingredienser Portioner. 30 100 g smör 2 dl müsli eller havregryn 1 1/2 dl vetemjöl 1/2 dl socker 2 msk sirap 1 tsk bakpulver Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Rör under tiden ihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och buljongtärning i en kastrull
Hej vänner,. Idag blev det en vegetarisk lunch av lite rester från kylen. Jag fick ett ryck och rensade ut klädkammaren i sovrummet, väldigt befriande, men nu är förrådet helt fullt istället
Sätt ugnen på 225°. Dela fiskblocken i filéer. Koka upp vatten, salt och buljongtärning eller fiskfond. Sjud fisken några minuter på svag värme till dess att den vitnat