Lägg ena marängbotten på ett tårtfat och bred ut 1 dl Lemoncurd ovanpå. Ta den resterande (1 dl) Lemoncurd och blanda ut med 2 dl av den vispade grädden
Fräs strimlad purjolök och vitlök i olja. Tillsätt salt, peppar, timjan, vatten, saffran, fond, vin, matlagningsgrädde och crème fraiche och låt sjuda ca 10 minuter
Den här morotslimpan är en jättegod och lättbakat limpa som jag gärna bakar fler gånger. Degen bakas ut direkt och läggs i smorda formar för att sedan stå i kylen och jäsa över natten
B. a. k. l. i. t. e. m. u. s. g. r. ö. o. d. ,. b. v. h. ä. f. c. j. y. n. E. p. å. P. x. S. 2. 0. K. 1. 5. 3. 4. /. G. 8. 7. H. V. J. 6. -. L. T. d l. x 4. x 2. c m