Skumbollskladdkaka Insåg när jag skulle döpa denna kladdkaka att skumbollen har väldigt många namn - gräddbulle, mums-mums, kokosboll, kokosmunk, kokostopp, ja det finns nog fler CakeByMary
Oxfilé Wellington med madeirasås Tillsätt tomatpuré, madeira och buljong. Lägg allt i en mixer eller matberedare och mixa det. 1 tsk tomatpuré. 5 msk tomatpuréHemmets Journal
KRISTINS ÄLGCHILI porter, tomater och chilisås. 1 msk Mat & Bak Smör. 400 g Passerade Tomater. Låt köttet bli rumstempererat MatHem
Valnötsbröd Häll vatten, vetemjöl, rågmjöl, surdeg, sirap och jäst i degbunken till köksmaskinen och arbeta degen med degkrokarna, ca 10 minuter Hemmets Journal
Glassbomb med ljuvlig maräng Vispa grädden tills det bildas mjuka toppar. Vänd ner den kondenserade mjölken och blanda väl. Fördela smeten i två skålar Hemmets Journal
After Eight-tårta I helgen hade vi kalas för min brorson som är stort fan av bakverk med mint. Det gav mig tillfälle att göra denna tårta med smak av After Eight CakeByMary
Budapest Kör nötter, socker, vaniljsocker och majsstärkelse till pulver i en matberedare/mixer. 15 Jun. 14. 18. Budapest Bettans bakverk
Lingonlimpa med gräddfil Smörj en avlång bakform 1,5 liter (för 1 limpa) med matfett. Lingonlimpa med gräddfil. Iadg så blev det ett lingon bröd, så underbart gott xbeauty -
Friterade räkor med Dijonsås Blanda alla ingredienserna till såsen och ställ den kallt att "mogna". Skala räkorna. Vispa samman vätska och mjöl till en jämn smet Hemmets Journal
Friterad camembert Dela osten i fyra bitar. Vispa upp ägget i en djup tallrik. Häll upp ströbröd i en annan tallrik. Doppa osten först i ägg och sen i ströbröd Hemmets Journal
Grönkålschips Grönkålschips. 150 g grönkål (med borttagen grov mittnerv). ca 1 msk kallpressad kokosolja. 2-3 krm örtsalt (typ Herbamare) Mat
Doftande fiskgryta med salsa verde Finhacka basilika, persilja, sardeller och vitlöksklyftor i en mixer eller liten matberedare. Häll i tomater, vin, kycklingfond och vatten Hemmets Journal