Fisk

Fisk

  • 12 Recept
Bråttomlax med vitlök, lime och ingefära

Bråttomlax med vitlök, lime och ingefära

Ingredienser Portioner. 4 4 portionsbitar lax (à 125 g) 1 vitlöksklyfta 1 msk finhackad färsk ingefära 1/2 tsk farinsocker 1 tsk salt 2 dl vispgrädde rivet skal av 1/2 lime färskpressad juice av 1/2 lime Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Laktosfri Visp/Matgrädde 5
Fisk i ugn med gräddsås & bacon

Fisk i ugn med gräddsås & bacon

Blev tipsade av en läsare, Erika Olsson, om den här fiskgratängen. Skiva fiskfilén, lägg i form och strö över dillen
Fisk på fat med sällskap

Fisk på fat med sällskap

Smörj en eldfast form och lägg fiskbitarna i mitten (se bild). Häll blandningen över fisken och broccolin
Mmmmm fisk!

Mmmmm fisk!

Har man tillgång till färsk, bra fisk blir det såklart ÄNNU godare. Jag var ganska skeptisk mot att gratinera fisk med ost, men där hade jag fel - det blev perfekt
Fisk med Caesarröra

Fisk med Caesarröra

400 g torskfilé. 1 tsk salt. 1 krm svartpeppar. Arla® Svenskt Smör. 1 hårdkokt ägg. 50 g sardeller med kapris
Prinsessans laxbiffar med dipp och gurksallad

Prinsessans laxbiffar med dipp och gurksallad

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Biffar 400 gram laxfilé , tinad 1 tsk salt 2 krm chiliflakes 0,5 st lime , saften från 1 msk ingefära , riven 1 st vitlöksklyfta(or) , skalad 2 krm svartpeppar 0 st smör 1 st ägg 200 gram räkor , tinade 0 st olivolja Dipp 0 st salt 0,5 st lime , saften från 2 dl crème fraiche 0 st svartpeppar Tillbehör 1 st broccolihuvud 1 olivolja 0 st salt 2 dl ris 0,5 st gurka 0,5 st citron(er) 0 st svartpeppar Köp receptet Näringsvärde Kcal
Parmesangratinerad torsk

Parmesangratinerad torsk

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 600 gram torskfilé 100 gram parmesanost , riven 2 dl crème fraiche 1 st vitlöksklyfta(or) 0,25 st citron(er) , saften från ca 2 klyftor 1 tsk basilika , torkad 0,5 tsk salt 2 krm svartpeppar Sallad 250 gram morötter 0,5 st zucchini 0 st olja 0 st vinäger Tillbehör 4 dl couscous , el
Fisk i ugn med gräddsås & bacon

Fisk i ugn med gräddsås & bacon

Skiva fiskfilén, lägg i form och strö över dillen. Slå det över fisken. Favorit i repris. Den här är grymt god, så har ni missat den får ni åter chansen att prova på den