Chokladdoppade romkulor 20 st Hela mandlar. 1 2,50 deciliter Mandelmjöl. 1 1,50 msk Mörk rom. 1 1 msk Nick's Use Like Sugar www.lchfarkivet.se
Parmesan och äggchips 4 äggvitor. 1 0,5 tsk Vatten. 1 1 nypa Vitlökspulver. 1 1 nypa Salt. 1 1 dl Färsk parmesan (riven) www.lchfarkivet.se
Chokladdoppade romkulor 20 st Hela mandlar. 1 2,50 deciliter Mandelmjöl. 1 1,50 msk Mörk rom. 1 1 msk Sötning T ex sukrin, sötströ eller annan motsvarande sötning www.lchfarkivet.se
Tjockkockens Mandelsnickers Ibland vill man ha någonting till efterrätt eller till fikat på jobbet – utan att få i sig massa onödigt socker, gluten och skräp, då är dessa mandelsnickers perfekta Tjockkocken
Mandelfudge 2,50 deciliter Grädde. 1 50 g Smör. 1 3 msk Sukrin Gold. 1 1 krm Salt. 1 1 krm Vaniljpulver www.lchfarkivet.se
Jordnötsbollar av 3 ingredienser – galet gott, glutenfritt recept 1 dl osaltat jordnötssmör. 10,5 dl sockerfri fiber syrup alt. agavesirap eller lönnsirap sockerfri sirap www.sporthalsa.se
Davinas pepparkaksbollar med choklad och mandelspån 70 g Smör, rumstempererat. 1 2 deciliter Mandelmjöl. 1 1 krm Ingefära (malen). 1 1 msk Kanel www.lchfarkivet.se