Paj är en av mina absoluta favoriträtter i hela världen. Det finns så många goda pajer. Förra fredagen blev det en paj med ädelost, broccoli, färska champinjoner och bacon
Detta måste ni spana in – denna höstpaj är något alldeles extra. Att göra paj är alltid smidigt och gott och med en fräsch sallad och en god sås är man liksom hemma, det funkar till såväl lunch som middag
Smula sönder fettet i mjölet till en grynig massa. Tillsätt vatten och arbeta snabbt samman degen. Dela degen i 2 delar och kläm ut dem i 2 portionsformar
Lillördag igen. Härligt med sol också efter några dagar med regn och minusgrader på nätterna. För första gången denna vecka blev lunchpromenaden åter en skön upplevelse med solbrillorna på
Pajskal. Tryck ut degen i en pajform, ca 24 cm i diameter. Häll fyllningen i pajskalet och grädda i ca 20 min tills fyllningen har stelnat och fått fin färg