Inläggning

Inläggning

  • 8 Recept
Picklade grönsaker

Picklade grönsaker

Picklade grönsaker är gott och av detta receptet blir det två stora burkar. Jag använde blomkål, rödlök och morötter
Inlagd gurka

Inlagd gurka

12 dl inläggningsättika (1 del 24 %-ig ättika och 3 delar vatten). 12 dl inläggningsättika. Det finns hur många varianter som helst på inlagd gurka
Röd vinbärssylt

Röd vinbärssylt

Häll bären i en kastrull och mosa dem något. Tillsätt syltsocker. Koka upp under omrörning och låt koka kraftigt i 2–5 minuter
Mormors smörgåsgurka

Mormors smörgåsgurka

Varje år ringer jag till min mamma och frågar om receptet och varje gång säger min mamma. Det är väldigt mycket socker i receptet, inte speciellt nyttigt
Nytt recept: Rabarbersylt

Nytt recept: Rabarbersylt

Skölj rabarbern. Skala om den är grov. Skär rabarbern i ca 2 cm breda bitar och lägg i en kastrull. Häll på syltsockret
InIagd chilli

InIagd chilli

Elin skriver. Sommarens skörd av chilli blev massiv, minst sagt. Så vad gör man då med över 20 frukter på varje planta x 5 plantor
Mamas godaste inlagda gurka

Mamas godaste inlagda gurka

Lägg gurkorna i saltlag först, så får du en mindre söt inläggning med bättre hållbarhet (du kan hoppa över det momentet, men jag tycker att smaken blir bättre med saltbadet)