Ett recept på kycklingpaketet med kyckling minutfileer som var jättegott. Ris. 3 dl avoriris1 kartong svarta bönor5 vårlök ( jag använde vårlök och purjo)1 ask Cocktailtomater ( jag använde frysta semitorkade tomater)1/2 gurka2 lime2 rivna vitlöksklyftor2 msk olja1/2 chili ( jag tog 1 tsk sambal olek)200 g Sockerärtor ( jag tog vanliga gröna ärtor)Koriander (färsk eller fryst)kyckling
Ingredienser Portioner. 4 900 g kycklingben (900 g = ca 8 st) 2 morötter 2 rödlökar 4 vitlöksklyftor 6 potatisar 1 paprika 3 msk olja skal av 1 citron 1 tsk salt svartpeppar färsk timjan eller rosmarin Lägg till i inköpslistan
1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Kyckling. Salta och peppra kycklingfiléerna efter smak. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn kycklingen på hög värme i ca 1 min på båda sidor
Broccolipaj med fetaost. Dagens middag blev en broccolipaj med fetaost och sallad till. Supergott och ibland är det väldigt gott att äta vegetariskt, är dålig på att göra det men försöker att göra det lite då och då
Färsbiffar med parmesan & dijon. Trevlig fredag allesammans. Jag hoppas att ni haft både en bra jul och en bra start på det nya året, för mycket har hunnit hända sedan jag sist delade med mig av något recept här på bloggen
Från boken Monica Eisenmans asiatiska nudlar och smårätter kommer detta recept. Bulgogi är en koreansk maträtt som betyder eldkött som syftar på att det vanligtvis grillas över träkol