Nedan får ni receptet, som jag lånat från duktiga Manuela med bloggen Passion for Baking. 18 November 2014, kl 11. Häll smeten i en ugnssäker, bakpappersklädd form, storlek 20x30. 170 g smör, rumstempererat170 g socker150 g farinsocker100 g mandelmjöl100 g vetemjöl200 g mini chokladknappar2 tsk vaniljsocker2 matskedar mjölk. 2014, kl 11
Även haricot vertsen hade skördats från svågerns digra trädgårdsland. Den får fin färg ändå till slut. Man kan även ha i en hackad gul lök, tillsätt i så fall på slutet så att den inte steks för hårt
Det har har varit världens hype om sötpotatis ett tag nu och jag själv älskar dom men har fastnat lite i pommes spåret och fick lov att utvidga mina vyer under veckan
I kategorin tillbehör till det grillade så bjuder vi idag på en super supergod sallad som passar bra till allt grillat och som är ett måste på grillbuffén
Då var det dags för året första potatissallad med färskpotatis. I våra land har vi inte riktigt ännu börjat skörda vår potatis, men snart kan våra sommarpotatissallader enbart innehålla vår egen potatis