Här kommer receptet på Red velvet-tårtan jag visade i förra inlägget. Det är egentligen menat för att göra cupcakes, men om du dubblar ingredienserna så räcker det till en kaka på 20 cm
Här kommer det utlovade receptet och beskrivningen för Pink Velvet cake. Det är en del olika moment, men det är det värt med tanke på hur läckert och gott slutresultatet blir
Är det någon kaka man hört talas om den senaste tiden (då menar jag dem senaste åren och om man läser bakbloggar, eller ser mycket på bakprogram) så är det ju red velvet
För några veckor sedan hade jag mitt årliga adventsfika (med årligt menar jag att det är andra året i rad, men kommer att göra det till en årlig tradition så god vänner, var ni bjudna i år kan ni räkna med en inbjudan även nästa år) och förutom en massa goda ostar så bjöds det även på lussekatter, pepparkakor, karamelliserade mandlar, chokladkola och två olika tårtor varav en var den här fantastiska Red velvet cake från Roy Fares United states of cakes
Red Velvet, denna mytomspunna tårta var man ju tvungen att testa. Jag har googlat runt lite. Om följande fakta stämmer fullt vågar jag inte lova, men lite bakgrundsfakta är alltid roligt
Denna super goda chokladtårta består av ett saftigt Devil's food cake chokladbotten, två lager med hallongrädde och chokladfyllning och en Dark chocolate fudge frosting