Vispa ihop ägg och socker lätt och blanda ner mjöl och kakao. Tryck ner godisbitarna i kakan. Under tiden kakan är i ugnen - smält chokladen över ett vattenbad och rör därefter ner nötterna och blanda
11 msk kakao. 1Smält smör och choklad till kladdkakan i en kastrull och ta sedan av från värmen. 1Vänd försiktigt ned kakao, vaniljsocker och mjöl. 1Häll smeten i brödformen och grädda kakan mitt i ugnen i 15-18 minuter. Häll ut nougaten på den kalla kladdkakan och låt stelna i kylskåpet i cirka 10 minuter. 1Smält chokladen över vattenbad och ringla den sedan i ett fint mönster över kakan
Mer om det imorgon dock för här och nu tänkte jag bjuda på ett riktigt somrigt fikatips, nämligen en komibination av kladdkaka och rabarberpaj - rabarberkladdkaka
Tillsätt sedan mjöl, kakao och bakpulver och rör till en slät smet med hjälp av en slickepott. * 3 msk kakao. )* 350 g florsocker (ersätt 50 g florsocker med kakao för mer smak)* 300 g nutella. 3 msk kakao. 50 g florsocker med kakao
0,5 dl kakao. 0,5 dl kakao. 20 Apr. 07. 24. Biskvier. 0kommentarer. Gjorde som sagt biskvier för någon dag sedan. Och dessa är de vanliga chokladbiskvierna
Baka en provkaka. Flyter kakan ut, tillsätt mer vetemjöl. Småkakor som smälter i munnen. 60 stDu behöver150 g smör4,5 dl strösocker1,5 dl rapsolja2 msk vanilinsocker1 tsk hjorthornsalt5 dl vetemjölGör så härRör samman smör och strösocker