Jag gjorde veganska och raw äpplekaksbollar. De är gjorda på äpplemos som jag har gjort själv, helt rawfood, from the scratch och resultatet av äpplekaksbollarna blev riktigt bra
Nilla's Kitchen. En saftig och extra lyxig smulpaj som mättar och bidrar med både näring och njutning. Det är något visst med pecannötter som gör att de passar extra bra i desserter
Mjölkfri vaniljsås (raw, vegan). Inte bara rawfood-desserter. Du kan alltså servera den till personer som är veganer, som äter paleo-kost, som äter mjölkfritt och sockerfritt
½ cup raw cashews, soaked for at least 4 hours (longer is fine) and drained. Put all crust ingredients in to a food processor and pulse until you have a small crumb
Jag och mamma gjorde scones i helgen men då hade jag både havregryn och filmjölk i. Havregryn är det inte alla som tål och därför bytte jag ut det till boveteflingor och ersatte filmjölken med iMat till dagens scones
Idag har jag äntligen provat att göra vegan"smör". Häll i övriga ingredienser och ställ skålen i ett iskallt vattenbad och vispa till vegansmöret antar fast form
En härlig matpannkaka, mättande, proteinrik och dessutom både äggfri och glutenfri. Dessa goda kikärtspannkakor går lätt och snabbt att laga till frukost, brunch eller till smakrik förrätt