1. Smält smöret. Blanda ner socker och ägg. Rör ner övriga ingredienser inklusive smöret. 2. Häll smeten i en smord och bröad form på ca 20 cm i diameter eller i en form täckt med bakplåtspapper
Har du en äggvita över. De här spröda marängerna slänger du snabbt ihop. Gott i marängsvissen, att smula över en chokladdessert eller bara äta som de är
Maränger i microvågsugnen 1 äggvita 3-4dl florsocker Gör så här. Lägg äggvitan i en skål och rör i så mycker flörsocker så det blir en fast massa som man kan forma med händerna utan att bli kladdig
En lite lyxigare maräng med hallonsmak. )1 ägg1 tsk citronsaft1 dl socker70 g färska eller tinade hallonVispa äggvitan, citronsaft och 1/4 av sockret i en rostfri bunke till en maräng
Kakorna kan vara mjuka och sköra, så flytta dem försiktigt på ett galler för att svalna. Det här receptet såg jag hos Café Sucré Farine och var tvungen att baka dem genast
Something that I just love is meringues. It’s such a cute and good compliment to any dessert. In Sweden, we have a classic dessert called “meringue swish/swiss/suisse” (everyone pronounces it differently)