Ingredienser Portioner. 4 4 portionsbitar laxfilé (à ca 150 g) 4 dubbla folieark salt och svartpeppar 2 msk smör 4 msk hackade örter t ex dill, persilja, gräslök eller körvel Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
När fisken fått fin stekyta, stick in en stektermometer i mitten av fisken,. Tänk på att fisken fortsätter att tillagas även efter att den tagits ur stekpannan
Tina fisken och torka av. Fördela ostsmeten ovanpå fisken och strö baconröran ovanpå. Det blev väldigt gott och de små godingarna åt med god aptit, man äter alldeles för lite fisk
Fisken sköter sig själv i ugnen och du kan bara slappna av. Om du vill ha potatis till så ska du börja med den, för då kanske den hinner bli färdig samtidigt som fisken
På bilden ser ni en enkel pasta med räkor som är kryddad med bland annat vitlök och citronpeppar. Det har ju blivit många bakverk på bloggen den senaste tiden, jag har hur mycket som helst som jag vill fylla på här i receptarkivet och idag tyckte jag att det var dags för en maträtt
Rör ihop grädde och mjöl i en gryta, späd med fiskbuljong och ev. Ta fram en ugnsfast form och lägg först i riset, sedan fisken och bred sist över såsen
Låt kräftstjärtarna rinna av, fördela dem jämnt över fisken och häll till sist över såsen. Anette fyller 50 och bjöd på en god fiskgratäng. Gratinera i ugnen ca 20 min eller tills fisken är klar