Karins Kokbok

Karins Kokbok

  • 9 Recept
Paj på fetaost, oliver och oregano

Paj på fetaost, oliver och oregano

Det serverades tre olika matpajer på dotterns studentfest. Förutom den här med fetaost och annat medelhavsgott i så fanns en tokgod tomat och mozarella paj, den kan ni hitta här
Budapesttårta

Budapesttårta

Budapestbakelsen förknippar man kanske mest att den rullas ihop, precis som en rulltårta. Men man kan också baka ut den som en rund eller fyrkantig tårta om man vill ”trixa” till det lite
Paj i långpanna med crabfish och räkor

Paj i långpanna med crabfish och räkor

Rör ihop ingredienserna till pajskalet och ställ den i kylskåpet i minst 30 minuter. Pajdegen kan med fördel göras 1-2 dagar innan den skall ätas
Rabarbercurd

Rabarbercurd

Liiite svårt att se, men i denna jordgubbstårta gömmer sig en ljuvlig rabarbercurd. Tack ICA för receptet
Smarrig lax i ugn

Smarrig lax i ugn

Fredag fredag. Underbar skön känsla. Om ni gillar lax kommer ni att gilla detta skarpt, riktig höjdare. -)Ingredienser för 2 personer2 portionsbitar laxCitronsaftFlingsaltSås200 g kavli kräftost3 dl matlagningsgrädde2 msk citronsaft½ krm cayennepeppar½ fiskbuljongtärning½ dl dillSalt1 dl parmesanost (eller annan ost ni gillar)2 msk torrostade pinjenötterGör så härSätt ugnen på 200 grader