Hej. Jag hoppas att allt är fint med er. Själv lever jag livet just nu. Kul på jobbet, kul med bloggen, kidsen mår fint (tvåochetthalftåringar är sjukt roliga, det är helt bisarrt vad de hittar på grejer
Jag har helt och hållet fastnat för serien David Chang. The mind of a Chef på Netflix. David Cheng har rötter i Japan och man får följa med honom runt i på olika restauranger - både i Japan och USA - och dessutom får man en inblick i hur han och hans kollegor tänker kring mat
En favorit hos oss på gastronom, Jamacian jerk chicken är helt laddad med härliga kryddor. Kycklingen får ligga över natten och marineras för att sedan stekas eller grillas
Bara den tomma bruken hamnade på bild. Jag blir alltid så himla glad när jag hittar nya vego-rätter som är så goda att man inte ens saknar kött eller fisk
Jag gjorde mitt första (och säkert enda) julgodis igår. Det blev en nyttigare variant av Bounty eftersom jag inte kunde gå loss på grädde och mjölkchoklad hoppade jag även vitt socker
Ännu är jag inte helt vän med min Crock Pot. Flera tillagningsförsök har slutat i ganska trist mat Jag var nästan på väg att ge upp, men fick pepp från mina vänner i Crock Pot-gruppen på facebook
Godmorgon, torsdag idag och dagarna bara svischar iväg. Idag blir det jobb som alla andra dagar, lite sovmorgon så jag hinner kika in här till er och tipsa om en riktigt god fiskgratäng