Efterrätter

Efterrätter

Kanelbullekladdkaka med pärlsocker.

Kanelbullekladdkaka med pärlsocker.

150 g smör 3 dl strösocker 3 ägg 2 dl vetemjöl 1 nypa salt 1 tsk vaniljsocker 1 msk hela kardemummakärnor, mortla Fyllning
Vit chokladmousse med lakrits

Vit chokladmousse med lakrits

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Minihallonmaränger 30 gram äggvita(or) 4 st citronsaft , 3 - 4 droppar, pressad 2 msk strösocker 3,5 msk florsocker 1,5 msk hallon , puré, 1 - 1,5 msk (mixade färska eller frysta och tinade hallon) Tillbehör 2 st chokladcookies , att strö över 1 dl hallon , färska, att garnera med 1 lakritsgranulat , ev
Kanelbullar

Kanelbullar

jäst. 1mjölk, fingervarm. 1kardemummakärnor, nystötta. 1salt. 1strösocker eller vit sirap. 1ägg (varav 1 st till pensling)