Streetfood

Streetfood

  • 38 Recept
Hamburgare extra allt

Hamburgare extra allt

Efter en lång dag på landet var vi hungriga när vi kom hem strax efter klockan åtta. Vi stannade som hastigast på ICA och jag köpte finmald nötfärs och en stor tomat
Hamburgare

Hamburgare

Rör ihop ingredienserna till gurkröran. Blanda köttfärsen med salt och peppar. Forma färsen till 4 tunna hamburgare
Pakistansk seekh kebab

Pakistansk seekh kebab

Kryddig pakistansk kebab med sting tillagad på två olika sätt. Jag har både lagat den som man gör “på riktigt”, alltså på spett (seekh betyder spett) över grillen och jag har även gjort en förenklad vardagsvariant där jag har plattat ut kebaben i långpanna
Hemmagjord kebab

Hemmagjord kebab

Tänk att få njuta av hemmagjord kebab utan massa konstigheter i, smaken är fantastisk. Jag ska vara lite fräck och säga att det smakar mycket godare än gatukökets
Hamburgare med Coleslawsallad

Hamburgare med Coleslawsallad

Hamburgare är allas favorit snabbmat, men hemmagjorda burgare har det där lilla extra. Härligt saftiga och goda
Grillade kebabspett

Grillade kebabspett

Läckra kebabspett som kan grillas i ugn eller på grillen. Saftiga och ljuvligt goda. Ett givet tillbehör till kebaben är syrlig persiljesallad, orientaliskt tunnbröd och tzatsiki
Tunnbrödsrulle med korv och gurksallad

Tunnbrödsrulle med korv och gurksallad

Stick eller gör små snitt i korven på några ställen. Hetta upp en stekpanna med smör och stek korven några minuter per sida så att den blir genomstekt
Kött shawarma- Kebab

Kött shawarma- Kebab

Shawarma är en blandning mellan kebab och pulled beef. Det är så gott att det nästan är för gott. Det finns en precis likadan variant med kyckling, recept hittar du HÄR
Kebabrulle med Puck

Kebabrulle med Puck

I SAMARBETE MED ARLA En läcker kebabrulle som blir extra krämig och god när man brer Puck Spread på brödet
Fläskfiléröra i pitabröd

Fläskfiléröra i pitabröd

Pitabröd är ju alltid najs att fylla med något gott och den här röran är supersmarrig. Tänk er själva en salt och krämig röra med fläskfilé och bacon med krispiga grönsaker och sås i ett varmt bröd