Sätt ugnen på 175°C. Blanda alla ingredienser utom chokladen i en bunke. Rör till en jämn smet. Häll smeten i en oljad form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter (för 12 bitar)
1. Smält smöret. Blanda ner socker och ägg. Rör ner övriga ingredienser inklusive smöret. 2. Häll smeten i en smord och bröad form på ca 20 cm i diameter eller i en form täckt med bakplåtspapper
200 g blandade nötter. 1200 g mörk choklad ca 50%. 11½ dl Arla Köket® vispgrädde. 12 krm salt. 1Receptet gäller för 40 st 200 g blandade nötter 200 g mörk choklad ca 50% 1½ dl Arla Köket® vispgrädde 2 krm saltGör så här Rosta nötterna i en torr varm stekpanna
Den här texten kommer från Hälsa som livsstil. Kladdkaka är en av mina personliga favoriter, vi har experimenterat en del med just glutenfria kladdkakor så här hittar du ett av våra lyckade försök
Gomorron. Hoppas att alla haft en fin Midsommarafton, och att ni vaknat pigga och förväntansfulla - antingen ni nu har lagt sju sorters blommor eller kavaljerer under huvudkudden
SquashlimpaSquashen växer så det knakar och vi äter squash i allt just nu. Jag har ju redan bakat en squashkaka så jag tänkte att det borde ju gå att baka squashbröd också
Jag har experimenterat lite i går kväll och bakade en mjuk pepparkaka som jag är nöjd med. Det är en del ingredienser att köpa in men när jag bakar använder jag alltid dem och de räcker länge