1. Använder du färsk okra tar du bort stjälken och torkar den sedan. Fryst okra behöver du inte göra något med, men tvätta den gärna i kallt vatten och låt rinna av i en sil eller durkslag
1. Gnid in skinnsidan på fisken med salt och lägg den på en tallrik att ”vila” ca fem minuter. 2. Häll lite olivolja på skinnet och gnid in oljan ordentligt
1. Värm ugnen till 175 grader, varmluft. 2. Blanda vatten, socker och citronsaft till sockerlagen i en liten kastrull och koka ihop tills sockret smälter
DETTA INLÄGG PRESENTERAS I SAMARBETE MED ARLA Snart är det äntligen Eid och tillsammans med Arla har jag tagit fram ett recept på en underbar baklava som är perfekt att bjuda på till Eid
Frasig och ljuvligt god baklava tillagad i långpanna. Du kan göra baklava på många olika sätt, lite längre ner i detta inlägg har jag länkat till olika baklavarecept