Häll ner smörmjölken med kardemumman och vänd ihop allt försiktigt. Smält den hackade vita chokladen i micro eller över vattenbad, håll koll så den inte bränns vid, låt svalna lite
Koka sockret och vattnet till 120 grader och under tiden som sockret kokar börja med att vispa dina äggvitor på låg till medelfort fart, till ett medel-styvt skum
Spritsa ditt spindelvävs-mönster. Stick ut kakorna med en kak-utstickare och grädda dem på 175 grader mellan 7-12 min beroende på hur stora kakor du vill har gjort. Ställ in kakorna i kylen och under tiden smällt din mörka choklad i ett vattenbad eller en mikrovågs-ugn, gå inte över 40 grader när du smälter chokladen. 7-12 min
Kolla gärna på mina söta pumpor jag gjorde förra året, de ligger under tips o trix. Vill man smaksätta den svarta degen med ex lakritspulver kan man göra det eller kör man vaniljkaka rakt igenom
Tryck sedan in en lollipop-pinne i varje ”spöke”. Fördela degen till 12 st bollar och forma till dina ”spöken”. Under tiden då dina spöken ligger i kylen, smällt din vita choklad i ett vatten bad eller en mikrovågs ugn, gå inte över 40 grader när du smälter chokladen för då bränns den
Dela försiktigt på Oreokakorna, enklast gör du det genom att skruva isär dem. Doppa en klubbpinne/cakepop-pinne i den smälta chokladen och fäst den i fyllningen av kakan