Baka

Baka

Glutenfri mandelkladdkaka

Glutenfri mandelkladdkaka

150 g smör 3 st ägg 2 dl strösocker 2 dl mandelmjöl 4 msk kakao 2 tsk vaniljsocker 0,5 tsk salt
Baskisk cheesecake

Baskisk cheesecake

800 g färskost, rumstempererad 3 dl strösocker 6 ägg, rumstempererade (stora) 5,5 dl vispgrädde (minst 36 % fetthalt) 0,6 dl vetemjöl 1 msk vaniljsocker 2 tsk citronsaft
Rabarbersmulpaj

Rabarbersmulpaj

Ingredienser 75 gram rabarber10 gram smör3/4 dl riven kokos½ dl havregryn2 msk grädde1 ½ msk sötningsströ1 krm vaniljpulver
Kardemummasmulpaj med rabarber

Kardemummasmulpaj med rabarber

Ingredienser 80-100 gram rabarber15 gram smör10 gram rostade hasselnötter utan skal½ dl mandelmjöl2 msk riven kokos1 msk 1 tsk sötströ2 krm kardemumma
Knäckig rabarberpaj

Knäckig rabarberpaj

Ingredienser Portioner. 6 500 g rabarber 2 dl havregryn 2 dl socker 1 3/4 dl vetemjöl 1/2 tsk bakpulver 1 krm vaniljsocker 125 g smör 1/2 dl vispgrädde 1/2 dl ljus sirap smör till formen Till servering vaniljglass Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Knäckig bananpaj

Knäckig bananpaj

100 g smör 1 dl strösocker 1,5 dl vetemjöl 0,5 dl ljus sirap 2 krm salt 3-4 st (ca 650 g) bananer
Päronpaj med toscatäcke

Päronpaj med toscatäcke

4 dl vetemjöl. 150 g smör. 0. 5 dl strösocker. 5 st ägg. 3 st päron. 100 g smör. 1 dl ljust muscovadosocker. 2 msk mjölk
Citroncheesecakepaj

Citroncheesecakepaj

  4 deciliter Mandelmjöl.   1 dl Sötning.   100 g Smör.   1,50 tsk Fiberhusk.   1 nypa Salt.   1,50 tsk Vaniljpulver