Sitter just nu framför datorn, dricker mitt "egendesignade" te och ska snart på pilates. Lovely med vår, det känns i hela kroppen att man behöver solen, värmen och alla d-vitaminer man gått miste om här under vintern
I går när jag slängde ihop lite ekologisk raw-choklad för att stilla mitt sötsug passade jag på att doppa några bananer i smeten, hivade på lite kokos och ställde sedan in dem i frysen
Håll koll på godiset – står det för länge i ugnen kan det bli torrt och krispigt. Mixa bären till en slät puré och söta med lite agave eller honung om bären inte är tillräckligt söta i sig själva
Lägg alla ingredienser i en mixer och mixa tills det är nästan slätt. Rulla ut till små bollar och rulla i finhackade valnötter eller låt dom vara som de är
Vänta, och känn på fruktmassan regelbundet för att se hur det går. Lossa sedan den fasta fruktlagret från bakplåtspappret, klipp i långa remsor och rulla till "kringlor"
Häll ut hälften av purén på ena plåten och hälften på den andra. Ta ut ur ugnen och klipp till remmar. (Ifall massan blir hård och krispig, låt den ligga i rumstemperatur tills den blivit mjuk och seg