I lördags bjöd jag över mamma och pappa och mormor på påskfika på förmiddagen, googlade runt lite efter något gott att baka och fastnade för den här smarriga skapelsen, snickers cheesecake
Gott till både desserter och efterrätter. Passa på att baka paj och gör denna goda sås till. Häll upp i en skål och rör om ibland och när den kallnat helt så tillsätter du vaniljsocker
Skala och kärna ur päronen. Lägg dem i en skål och tillsätt socker och päronkonjak. Tillsätt vaniljvispen (ovispad) och äggen i det smälta smöret och vispa samman det
Ta ut skålen och vänd den upp och ner på en tallrik så att kakan lossnar. Blanda valfri mängd yoghurt eller kvarg med lite vanlijpulver, så frostingen blir krämig, och lägg den på mugcaken
Vi somnade till att fönstren skakade och det bara dånade utanför. Jag själv kom hem från julbaket lagom till när stormen blev som värst och bara den lilla biten från bilen in till huset var riktigt obehaglig
Efterrätter som kan förberedas och förvaras i frysen och sedan tas upp vid behov är alltid lika bra. Gillar man glassen Nogger så kan jag nästan garantera att man gillar den här efterrätten, sött och gott
Rör ihop nutella, florsocker, kakao, vaniljsocker, philadelphiaost och rivet apelsinskal. Tillsätt pressad apelsinsaft och vispa frostingen riktigt len och krämig
Jag använde bara hälften av red velvet kakan och lite mer än hälften av vaniljfrostingen. Blanda ner vaniljfrostingen och blanda om så att det blir en smidig kakdeg
Hon var absolut allergisk mot illgrönt och orange, som ju var den rådande färgtrenden just då. I originalreceptet ska man använda vanilj av något annat slag och i en annan mängd, men så här gjorde jag