Det här är en väldigt god soppa som vi tycker om att göra under höst- och vintermånaderna. Receptet blir en större laddning soppa, och vi tycker att det är bra att göra lite extra som vi kan frysa in och plocka fram då och då
Spenatsoppa är en av de godaste soppor jag vet. För mig är det ett måste att servera soppan med mjukkokta ägghalvor och en söt och god limpmacka med ost och paprika
Den här soppan med fräscha smaker av citrusfrukter och ingefära kan jag varmt rekommendera. För en matigare soppa, låt lite risnudlar koka med i slutet
Soppa. Skala och tärna potatisen och lägg i soppan. 1Soppa1 st gul lök 1 msk olja 1 st purjolök 1 liter vatten 2 st grönsaksbuljongtärningar eller motsvarande mängd fond 1 burk 400 g, krossade tomater 4 st potatisar 2 dl röda linser 1 msk färsk eller 1 tsk torkad basilika vitpeppar (salt)