Smula ner buljong, börja med den mindre mängden. Låt det sjuda ihop nån min. Placera fisken på ett stort folieark, vik ihop så öppningen hamnar upp och tillaga i 200 grader i ca 30 min. ca 30 min
Den gör man på 5 minuter för att sen grädda när middagen står i ugnen. Grädda i 18-20 minuter i 175 grader. Låt den svalna 5 minuter innan servering. 18-20 minuter. 5 minuter
Slå såsen över potatisen och sen in i ugnen i 35 minuter på 200 grader. Tjoppa in allt i ugnen 12 minuter till, och sen är det klart att servera. 35 minuter p
Koka upp grädde, fiskfond och timjan i en liten kastrull och låt det sjuda ca 5 min. Hetta upp en stekpanna med olja och stek laxen ca 2 min på båda sidor på medelhög värme
Sätt formen i ugnen och gratinera ca 20 minuter (ytterligare 10 minuter om du använder fryst fisk). Rätten kan göras med färsk eller fryst torskfilé - om du använder ett fryst block låter du fisken halvtina först