Vego

Vego

  • 40 Recept
Vegetarisk
Zuccini tortilla med karamelliserad lök

Zuccini tortilla med karamelliserad lök

Tortilla de calabacínIngredienser till en tortilla. 2 zuccini1 liten lök5 äggolivoljahavssalt och svartpepparSkär zuccini i rätt så tunna skivor och stek dessa väl i olivolja
Kryddrostad aubergine med bönris och yoghurtsås

Kryddrostad aubergine med bönris och yoghurtsås

2 aubergines (stora) 1 tsk malen kryddpeppar 2 tsk malen spiskummin 2 tsk malen koriander 1 tsk malen gurkmeja 1 tsk salt 1 tsk svartpeppar 3 msk rapsolja 1 burk färdigkokta svarta bönor (á 400 g) 2 dl basmatiris 1 rödlök (liten) 1 knippe persilja 2 tomater 0,5 citron (saften) 2 msk olivolja
Krämig linsgryta

Krämig linsgryta

1 st rödlök. 2 dl röda linser. 2 st vitlöksklyftor. 50 g färsk bladspenat. 4 st tomater. 2 dl grädde valfri sort
Grönsaksgratäng med fetaost

Grönsaksgratäng med fetaost

Dela broccolin i mindre buketter och koka dem i 2 minuter. Låt rinna av. Strimla purjolöken och skär squashen i halvmånar
Svamprisotto med vitlöksstekt portabello

Svamprisotto med vitlöksstekt portabello

Ingredienser Portioner. 4 1 l grönsaksbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 gul lök 1 msk olja 3 dl arborioris 130 g svamp - och tryffelcrème 1 dl riven prästost Portabello 200 g portabellosvamp 1 msk olja 1 msk smör 1 vitlöksklyfta salt peppar 150 g haricots verts 65 g mâchesallad Lägg till i inköpslistan