Tror inte att jag har skrivit ner detta recept till dig tidigare. Men herregud så barnsligt enkelt. Vem vill inte kunna göra sig egna majonäs eller Aioli
Här kommer receptet som jag alltid tjatar om. Receptet kommer från Birgitta Höglunds blogg som ni hittar HÄR1 dl solroskärnor1 dl sesamfrön1/2 dl hela linfrön1 msk fiberhusk2 msk pofiber1/2 dl kokosfett2 1/2 dl vatten1 tsk flingsaltSätt ugnen på 150 grader (ej varmluftsläge)Blanda ihop alla torra ingredienser, smält sedan kokosfettet i en kastrull
Jag gjorde denna gången runda knäckebröd och då räcker denna sats till ca 30 st. Det går lika bra att platta ut all smet på en plåt och bryta knäcket i bitar när det är färdigt
Detta fröknäcke var mycket smidigare att baka än det andra. Idag provade jag ett för mig nytt recept på fröknäcke från Åse Falkman Fredrikssons bok Viktminskning med LCHF (56kilo