Fisk och Skaldjur,. Tonfiskröra, lika perfekt till ägg, som till smörgåspålägg. Jag har även haft den som tillbehör, till en grönsallad som en tonfisksallad
Gör såhär. Värm ugnen till 200°. Tvätta och strimla purjolöken. Lägg purjolöken i botten av en ugnsform. Skär laxen i portionsbitar, ta bort skinnet, och lägg över purjolöken
Var hos min dotter på påskdagen och hon hade köpt lax, som jag fick äran att tillreda. Jag lyckades med konststycket att göra en otroligt god topping till laxen som jag vill dela med mig av
Det var dags för fiskdag idag, med bacon- och parmesansmak. Jag använde färdiga portioner av torskrygg, men det går lika bra med hel fisk, dock förläng då tiden i ugnen
Pepparrotssill. Har ni testat att göra en egen smaksättning på inlagd sill. Det finns förpackningar med 5-minuterssill, där sillen är helt färdig och bara ska läggas i smaksättning
~ Att kalla sill för fisk är att lura folk ~. För några år sedan blev jag serverad denna sill av en kollega och trots att min inte så stora förtjusning av denna för så många delikatess inte är så stor brukar jag alltid smaka en liten bit