Receptet kommer från en av mammas tidningar. Anpassat efter Gods & Gårdar Klassisk Juls recept. Denna paté gjorde mamma och jag till jul, men det enda juliga med den är de röda lingonen den dekorerats med
Så här den 1a maj så är det tradition att äta munkar och dricka mjöd (sima) i Finland. Eftersom det är min andra 1a maj i Helsingfors så tyckte jag det var dags att vara del av traditionen
Svensk bas-wok. Lågt kilopris och utmärkt gott. Per person. En näve finstrimlad vitkålen näve breda risnudlarnågra buketter broccoli1/4 gul lök, klyftad1 klyfta vitlök, hackad1/2 cm ingefära+1/2 msk fisksås1/2 msk ljus soja1/2 msk risvinäger (eller annan vinäger)1/2 msk sockerchilliflakes(blanda ihop i en skål)+1 ägg+SesamfröKoka upp vatten, blötlägg risnudlar och broccolibuketter i 3 minuter