Bakat

Bakat

  • 5 Recept
Berlinermunkar

Berlinermunkar

50 g smör. 11 dl mjölk. 125 g jäst. 12 msk socker. 10,5 krm salt. 11 tsk kardemummakärnor, nystötta. 11 ägg
Hamburgerbröd och korvbröd

Hamburgerbröd och korvbröd

För det mesta bakar jag egna hamburgerbröd och korvbröd. Jag tycker att de är mycket godare och mer mättande än köpta
Grovt bröd i lergryta

Grovt bröd i lergryta

Receptet kommer från senaste numret av tidningen hembakat. Har haft en lergryta, en Römertopf stående i skåpet i många år utan att den har kommit till användning, har aldrig kunnat bestämma mig för om jag vill ha den till brödbak eller till matlagning
Klenäter

Klenäter

Klenäterna är en riktig klassiker på kakbordet till advent och jul, smaksatta med både citron och konjak är de en riktig delikatess