Ingredienser Portioner. 4 1 rödlök 4 minutfiléer av kyckling 1 msk olja salt och peppar 3 tomater 1 msk dragon 2 dl vispgrädde 1 vitlöksklyfta 1 msk senap, gärna dijonsenap 1 msk kinesisk soja 4 port ris eller annat gryn 1/2 ask gräslök (à 20 g) Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
2 dl matlagningsgrädde. Som jag nämnde sist bjöd jag på 3-rätters i fredags och till varmrätt så blev det potatisgratäng med lammkotletter och rödlöksmarmelad
Min blogg kallas inte "Två små kök" för inte. Det är smått och förvaringsutrymmena är begränsade. Jag insåg i helgen att det är dags att använda det jag har hemma innan jag köper hem nytt
TO DIE FOR pastagratäng med kyckling och curry. Så himla god. Det är den perfekta rätten att bjuda på om man ska bjuda många på middag, dubbla mängden på allt så har du en stor plåt att servera
Låt ströbrödet svälla i mjölken, ca 10 min. Finhacka och bryn löken lätt i en stekpanna med smör. Låt den svalna och blanda sedan med ströbrödsblandningen
Låt ströbrödet svälla i mjölken i 5 minuter. Blanda i färs, salt, peppar, äggula och lök. Rör till en jämn smet och forma köttbullar med vattensköljda händer
Vi äter rätt varierat hemma. Det blir ju så när man är matbloggare, som du förstår. Spagetti och köttfärssås är ju bara kul att läsa om SÅ många gånger
Vilket ruskigt väder det är. Längar så tillbaka till Thailand när det är sådant här väder. En liten bit på vägen är ju laga thaimat - och det är ju aldrig fel