Skala och riv potatisen. Smaksätt med lite salt. Stek fläsket knaprigt, snabbt i riktigt het panna. Ta lite smör eller några droppar olja i pannan så att fläsket inte bränns vid
Hej på er. Nu var det några dagar sedan jag bloggade och i ärlighetens namn har jag inte hunnit, har både en hemtenta och en salstenta nästa vecka och imorgon har jag och min dansgrupp uppvisning på en gala, så ni förstår att det är mycket nu
. En härligt god men mäktig dessert för att chokladälskare. Jag har mörkchoklamousse i botten och mellan är det vit chokladmousse och avslutar med mörkchokladmousse
Tweet Pin It Skriv utSchnitzel är en riktig vardagsklassiker som dem flesta tycker om. Här har vi dock använt oss utav kalv istället för de mer vanliga och traditionella fläskschnitzlarna
Lyxgratinerad kyckling. 26 februari, 2017 at 7. 40 e m. Add a comment. 4 kycklingfiléer1 krm svartpeppar150 g rökt skinka3 dl creme fraiche2 tsk fransk senap2 dl riven lagrad ost½ dl finhackat kryddgrönt t ex Persilj Timjan, Basilika eller Oregano
För att kunna servera det perfekta köttet handlar det om mod och tajming. Både rotsakskakan och såsen kan göras i förväg och värmas på precis före servering, allt för att kunna servera när köttet är perfekt