Med risk för att bli tjatig så säger jag det ändå igen, vilket frukt- och bär år vi har i år. Mycket hinner tyvärr ramla ner på backen och bli angripet innan vi hinner ta hand om det, dock till glädje för fåglar och småkryp, men en hel del bär och frukt har vi ändå plockat av
Geisha maränger. 2016-04-29, 19. 27. Som vanligt hittade jag ett recept som jag var tvungen att prova när jag kikade runt på lite olika bloggar, denna gång var jag på Tessanbakar och hittade ett recept på geisha maränger
Jag blir mer och mer förtjust i att spackla tårtorna med smörkräm istället för grädde. Har upptäckt att det är många fördelar, som t ex att man inte behöver oroa sig för att locket börjar smälta, (när jag spacklar med grädde fodrar jag alltid locket för säkerhets skull) och den största fördelen är att det blir ett fantastiskt underlag att lägga sp´n på
Som många av er märkt försvann det senaste inlägget med recept på denna kladdkaka. Tyvärr verkar det som om sajten blivit hackad och jag väntar på att få hjälp med detta nu