Mat,. Ingridienser~ 445g lövbiff~ 2dl fraiche 5%~ 2 små lökar~ 1 valfri paprika~ 1 msk kalvfond~ 2 dl vatten~ 2 msk tomatpure~ 2 tsk olivolja~ 1 msk senap~ salt och pepparGör så här~ skiva lövbiffen i ca 1,5 cm strimlor. ~tillsätt vattnet och tomatpuré och låt puttra i ca 40 minuter, tills köttet är mört. 2 msk tomatpure
Jag hade skrivit ett helt annat inlägg tills idag, men efter att ha bakat denna goda och saftiga päronkaka kände jag bara att denna måste få komma med idag
Denna är verkligen supergod och hur enkel som helst att röra ihop. Nu när det verkligen är äppeltider blev vi sugna på att svänga ihop en snabblagad äppelkaka till fikat
I jakten på goda bakverk med rabarber så tipsade min syster mig om denna rabarberkaka med mandel. Den var riktigt god att äta ljummen med en klick glass