Preheat oven to 175°C (347°F). In a large bowl mix melted butter, coconut sugar, agave syrup, baking powder, flour and a dash of vanilla extract, until well combined
Idag var en sämre dag på gymmet, alla dagar kan inte vara bra och det är dagar som dessa man uppskattar när det går så där förbannat bra som man hoppas på
Gott, nyttigt och enkelt, så vill man ju att det mesta ska vara. I alla fall vill jag det. Jag vill veta vad det är jag stoppar i mig och ser gärna att det är lite åt det hälsosammare hållet
Galet gott, nu gjorde jag den som snickersgodis klädde en form och la hackade lättrostade nötter i botten, kola i mitten och kokos på toppen in i frysen
Sätt ugnen på 125°C. Grovhacka cashewnötterna och rosta dom sedan tillsammans med pumpakärnorna i en torr och het stekpanna ett par minuter tills de får lite färg
Skala och finhacka löken och fräs den glansig och mjuk i en gryta med smör. Tillsätt vatten och fond. Skala och riv potatisen fint och rör ner i soppan och låt sjuda, ca 10 minuter
Jag har precis kollat igenom Leilas Supermat. programmen som går på tv på torsdagar och det var härifrån jag fick idéen om att testa på att baka dessa godingar
Ibland behöver man ett snabbt energitillskott. Något man kan slänga i sig i farten. Det kan till exempel vara så att man jobbar natt på sjukhuset och ALLTID drabbas av ett massivt blodsockerfall runt klockan 4 på morgonen