Något som är väldigt gott, och dessutom klimatsmart, är viltkött. Tyvärr är detta kött ofta väldigt dyrt för oss som inte jagar eller känner någon som jagar och som säljer billigt
Bryn köttet runt om lite i taget i en stekpanna med smör. Salta och peppra köttet när du steker det. Tillsätt vatten så det täcker köttet, buljongtärning, timjan, lagerblad, salt, peppar, buljongtärning och socker
Lägg upp grönsakerna på en tallrik och lägg köttet ovanpå, garnera gärna med lite färsk timjan. Tanken var att vi denna lördagskväll skulle gå ut att äta på restaurang men så kom vi på att det faktiskt är både billigare och trevligare att laga mat tillsammans hemma och så fick det även bli
Rör då hastigt om och stek en liten, liten stund till (beroende på hur rött du vill ha köttet). Biff Rydberg är ju en slags lyxig pyttipanna gjord på oxfilé och det är ju bara hur gott som helst