Jag älskar även att frosta mina cupcakes med olika smaker och olika typer av frosting, detta är en variant på choklad frosting som är både enkel att göra som den är god att äta
Smält smöret tillsammans med chokladen. Häll ner det smälta smöret och chokladen i smeten. Hacka den mörka chokladen i mindre bitar och smält den över ett vattenbad
När Marie fyllde jämnt önskade hon sig en kladdkaka som alla gäster på kalaset skulle kunna äta. Den här gluten- och laktosfria varianten serverades med stora skålar laktosfri grädde och mängder av färska bär
I lördags hittade jag på hela 5 "tuber" med nougat som jag fått för en tid sedan av mammas karl, han hade fyndat dom för 1 kr styck så han passade på att bunkra upp och skänka vidare
-) Jag har tidigare gjort en chokladpavlova då jag tillsatte kakao i marängen, den här gången blev det istället så att jag smälte mörk choklad och ringlade över marängerna innan dom gick in i ugnen (recept från Ica buffé)