Tillbehör

Tillbehör

Grillbuffé med goda tillbehör

Grillbuffé med goda tillbehör

1Övriga tillbehör. Saltbakad rotselleri i foliepaket på grillen. 1500g halverad rotselleri. 1 dl flingsalt
Coleslaw

Coleslaw

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 huvud vitkål , litet, ca 500 g 1 st morot 2 msk gul lök(ar) , finhackad 0,5 dl majonnäs 1 dl gräddfil 1 msk vitvinsvinäger 1 tsk dijonsenap 0,5 tsk socker 0,5 tsk salt 0 st svartpeppar , nymalen från kvarn Köp receptet
Sweet mango/tomat salsa

Sweet mango/tomat salsa

Mango är helt klart min favoritfrukt av alla frukter. Jag gillar den speciellt eftersom den passar till det mesta
Smördegsstänger

Smördegsstänger

Tina plattorna. Pensla dem med uppvispat ägg på båda sidor. Strö över ost och sesamfrön och tryck till. Skär smördegen i 2 cm breda remsor
Grillade grönsaker

Grillade grönsaker

Skär grönsakerna i lagom stora bitar och pensla dem med lite matolja. Vispa samman ingredienserna till dressingen
Müsli med honung och kokosflingor

Müsli med honung och kokosflingor

2,5 dl blandade kärnor och frön, t ex solroskärnor, pumpakärnor, sesamfrön. 15 dl havregryn. 12,5 dl kokosflingor
Tilltugg till fördrinken med brieost

Tilltugg till fördrinken med brieost

Detta är en stor favorit hos mig. Salt, krämigt och knaprigt. Till 4-6 personer behöver du. 500 g brieost. 1/2 dl solrosfrön
Ostkringlor

Ostkringlor

Rulla ut smördegen på papperet. Fyllning. Blanda färskost, parmesanost, persilja, pekannötter till en jämn smet
Grissini...

Grissini...

Faktiskt så jag tycker att det skulle vara fint att ge bort i present i en fin burk eller som ett litet kitt med passande tillbehör
Lingon- och koladipp med pepparkakor

Lingon- och koladipp med pepparkakor

Vispa grädden tjock med elvisp. Vispa ner dulce de leche och lingon. Häll upp i en skål. Häll pepparkakorna i en annan skål och servera
Portvinskokta päron till ost

Portvinskokta päron till ost

1. Skala päronen och skär dem i små tärningar och lägg dem i en kastrull. 2. Häll på portvin och lägg i en stjärnanis