Detta recept kommer absolut att skrivas in i min receptpärm. Det är så skönt att kunna känna vad maten smakar igen eftersom allt har smakat som papper de senaste dagarna och aptiten varit obefintlig
Glutenfria nutellaflarn (12 stora eller 24 mindre). Ställ in den i kylskåpet i ca 20 minuter. Grädda i mitten av ugnen i 175 grader i ca 10-12 minuter, tills kakorna flutit ut och fått fin färg. Glutenfria nutellaflarn (12 stora eller 24 mindre)
Grädda i mitten av ugnen i 175 grader i ca 20-25 minuter. Idag är det internationella nutelladagen och vad passar bättre att fira den med än en riktigt smarrig nutellakladdkaka
Den första gången la jag kycklingbitarna ner i korgen till fritösen, sänkte ner den och friterade i 4-5 minuter. 4 msk tomatketchup. 4 msk tomatketchup
Kör mjöl, bakpulver, salt och smör till en smulig massa i matberedaren. 15 Kalamataoliver utan kärnor. Grädda i nedre delen av ugnen ca 40 minuter. 15 Kalamataoliver utan kärnor