När jag såg det här receptet hos Landleyskök så hajade jag till av mixen sambal, senap och lingonsylt och mina smaklökar drog liksom ihop sig en gnutta men håll i er vad gott det blev
Hej på er i sommarvärmen,. Hoppas att ni haft en härlig dag. Här har det grillats för fullt till middag och nu tänkte jag att ni skulle få ett litet recept på ett gott tillbehör till maten/salladen
Tacopaj är en högt älskad klassiker som går hem hos både barn och vuxna. Väljer man att göra den med en pajdeg av kikärtor så är den dessutom ett riktigt nyttigt val
Måndag igen och januari är snart slut. Det känns som veckorna bara flyger iväg. I helgen lagades en lasagne med smak av taco och toppade den med samma topping som jag brukar ha när jag gör tacopaj
Har ni tänkt på en sak. Eller de kanske bara är jag som är knasig, men vilka smakperioder man (jag) ofta fastnar i… Alltså ibland är jag väldigt ”tomatig” och lagar mycket köttfärssås med krossade tomater, extra ketchup på och grytor med tomatpuré, buljonger med grönsaker och just TOMATIGA smaker