Jag väljer många gånger att smaksätta smörkrämen med citron när jag bakar tårta. Ett bra tips för att få en slät yta är att ta ett bakplåtspapper, ta tag i långsidans kanter och dra med lätt tryck bakplåtspappret från botten till toppen längs tårtan
Detta receptet räcker till 1-2 lager fyllning i en tårta. Dumlefluff. 180 g Dumle. 3 dl vispgrädde. Värm grädden i en kastrull, men den får absolut INTE koka
Vit chokladmousse. 150 g vit choklad. 2 dl vispgrädde. 100 g philadelphiaost. Dela chokladen i mindre bitar. Värm grädden i en kastrull (får absolut inte koka)
INGREDIENSER. 100 g vit choklad. 150 g mjukt smör. 150 g philadelphiaost. 250 g florsocker. GÖR SÅ HÄR. Smält chokladen över ett vattenbad och låt den sedan svalna något
(Vill man ha en hög tårta kan man ta fler ägg. Tårtan har jag sedan spacklat med kvarvarande dumlefluff, plaserat ut Maltesers (chokladgodis) över toppen på tårtan