Såhär på sommaren blir jag alltid sugen på lite lättare mat som sallader, grillat med mycket grönsaker och kalla såser, pajer eller bara en tallrik yoghurt med bär och lite finn-crisp till
Har just kommit hem från Matfesten där vi åt lunch. Vi köpte först en kantarelltoast som vi delade på och sen köpte Lars en langos med skagenröra och jag en älgskavskebab med lingondressing
Jag har överträffat mig själv i köket. Wow, vilka goda våfflor jag gjort. Det är ju våffeldagen idag, som jag lärt mig hos Anna att det kommer från ”vårfrudagen” och hänger ihop med vårdagjämning och sommartid och ända sen förra veckan när jag läste att Towe gjort bananvåfflor, har jag varit sugen både på våfflor och att prova med banansmet
Ingredienser Portioner. 4 550 g falukorv 150 g majskorn 390 g pastasås tomat & basilika 2 dl lätt crème fraiche 1 gurka Att ha hemma 4 port ris eller annat gryn 1 tsk olja Lägg till i inköpslistan
Köttfärslimpa måste vara det enklaste man kan göra av en förpackning nötfärs skulle jag vilja påstå. Bara att fräsa lite lök, blanda ihop ingredienser, klappa smeten tills den antagit en avlång rundad form och så in i ugnen