Rör tills allt smällt och häll upp i en bakplåtspappersklädd form. Ställ tillbaka på plattan och koka ytterligare 2 minuter, stäng plattan och tillsätt chokladen
Blanda sedan i bakpulver, vetemjöl och vaniljsocker och arbeta med handen till en deg. 110 g bakpulver (2 tsk). 1200 g smör, rumstempererat 130 g strösocker (1,5 dl) 40 g ljus sirap (2 msk) 10 g bakpulver (2 tsk) 300 g vetemjöl (5 dl) 10 g vaniljsocker (1 msk) 110 g daimSätt ugnen på 175 grader, varmluft. Lägg 2 längder på en plåt med bakplåtspapper under och platta till med handflatan
Droppa ner valfri mängd karamellfärg och häll upp smeten i en bakplåtsklädd ugnsform ( ju mindre form desto högre fudgebitar) Strössla över lakritsströssel och ställ kallt tills den kylts ner
Efter att ha bakat de helt magiska saffransmumsen häromdagen har jag inte kunnat låta bli att tänka på hur det skulle bli att göra dem som pepparkaksmums
2 bananer. 2 kiwifrukter. 16 jordgubbar. 200 g vit choklad. god vaniljglass till servering. Gino2 bananer 2 kiwifrukter 16 jordgubbar 200 g vit choklad god vaniljglass till servering
Sommarens varmaste dag. Ja det måste vi ha haft i dag och nu när klockan är över 22 är det fortfarande varmt o skönt ute, så det är faktiskt där jag sitter just nu