1 tsk hel spiskummin. Hetta upp ca 1 msk olja i en djup stekpanna och häll i spiskummin, när de börjar fräsa och "hoppa" omkring så tillsätter du lök och fortsätter bryna någon minut. Blanda ner ingefära och sambal och bryn ytterligare ca 2 minuter. Blanda samman och låt det småputtra ca 5 minuter. 1 tsk hel spiskummin. Hetta upp ca 1 msk olja i en djup stekpanna och häll i spiskummin, när de börjar fräsa och "hoppa" omkring så tillsätter du lök och fortsätter bryna någon minut. Blanda ner ingefära och sambal och bryn ytterligare ca 2 minuter Rör i gurkmeja, koriander, smulad bockhornsklöver, garam masala, tomatpuré, socker och salt. Blanda samman och låt det småputtra ca 5 minuter Bryn under tiden kycklingbitarna runt om och lägg sedan över dom i stekpannan med kryddorna
Tillsätt ingefära och vitlök och låt det steka under 2 minuter. Lägg i yoghurten med kycklingen och låt koka upp och sjuda under 5 minuter. olja eller smör och kört i en minut på 250 grader i ugnen